Big Mama dëshiron të krijojë parti politike

Të vërtetat për jetën e Big Mames që nuk i keni dëgjuar kurrë

Këto të vërteta për jetën e Big Mames.

A e keni ditur që këngëtarja Besiana Kasami, e njohur si Big Mama, është fëmija i shtatë dhe i fundit i një familje në Tetovë. Muzika për të ka luajtur gjithmonë një rol të madh në jetën e saj.

Ajo kur ishte fëmije, luante sikur të ishte këngëtare profesionale. Babai i saj drejtor i një institucioni shëndetësor, e ka përkrahur pa fund vajzen e tij. Fakte të tjera për të, vetëm në “Kosovare”.

-Big Mama ka studiuar shkenca politike në Universitetin e Prishtinës. Ajo ka dëshirë ta krijoj një parti politike, cila do të mbajë emrin ‘’Partia e Big Mama’s’’.

-Muzika e Big Mames “shpërndahet” në R’n’B, Hip Hop, Pop. Tekstet e këngëve të saj nuk janë gjithnjë të trajtuara me gramatikë, pasi ajo shpesh këndon edhe në dialektin e Tetovës.

-Këngëtarja suksesin ja atribuon karakterit të saj dhe kontaktit me persona të ndryshëm: ‘’Mendoj se arma më e mirë e suksesit tim është karakteri, kontakti me personat e ndryshëm. Futja me në muzikë ka qenë si një loto për kompozitorët dhe tekstshkruesit. Ato thoshin se nuk më ha pazari. Shumica e kompozitorëve më kanë mbyllë derën duke më thënë se me këtë zanat unë nuk do haja dot bukë’’.

-Jeta e saj nuk ka shkuar vaj. Edhe ajo ka pasur dhimbje, pasi ka humbur disa persona të zemres. Big Mama I ka humbur në aksidente të ndryshme dy shokë, njerëz shumë të dashur për të. Këto humbje kanë lënë vrragë në zemren e këngëtares.

-Ajo I ngjan më shumë babait sesa nënës, bile thotë se është kopja e tij.

-Talentin ja ka zbuluar gjyshja, qysh kur ajo ishte 9 muajshe

-Kur ishte e vogel ka qenë si djalë dhe luante futboll.