Bie nga ballkoni shtetasi shqiptar në Kërçovë

Ministria e Punëve të Brendshme bën të ditur se personi me inicialet M.K (26) nga Republika e Shqipërisë i cili ka banuar në Kërçovë është rëzuar nga ballkoni dhe ka marrë lëndime.

Policia njofton se rastin e ka paraqitur pronari i shtëpisë I.B (57) i cili ka deklaruar se nga ballkoni nga kati i parë është rrëzuar M.K (26) nga Shqipëria.

I lënduar është dërguar në spitalin “Nana Terezë” në Shkup ku i jepet ndihma mjekësore.

Në lidhje me ngjarjen, në bisedë në stacion policor janë marrë edhe dy persona nga Shqipëria të cilët kanë qenë ne M.K në shtëpi si dhe me pronarin e shtëpisë.