Biden: Putin është “vrasës”, do ta paguajë çmimin për ndërhyrjen në zgjedhjet në SHBA

Presidenti amerikan Biden, tha se presidenti i Rusisë, Putin, është “vrasës” dhe se ai do të “paguajë çmimin” për ndërhyrjen në zgjedhjet në SHBA.