Besart Halimit i vdes një person shumë i dashur

Besart Halimi ka njoftuar për humbjen e një personi të dashur.

Këngëtari Besart Halimi është përballur me një humbje në familje, shkruan lajmi.net.

Nëpërmjet disa postimeve në Instagram ai ka njoftuar për vdekjen e personit më të dashur, gjyshes.

“Pushe në paqe gjyshja ime”, ka shkruar ai pranë njëri postim ndërsa më pas i ka publikuar edhe disa fotografi nga arkiva, imazhe në të cilat shihet me gjyshen dhe vajzën e tij.