Berisha futet në prokurori: Këtu më solli Rama, Basha është vegël

Në një prononcim nga shtëpia e tij kur doli për në prokurori, Berisha tha se Berisha tha se para organit të akuzës do të dëshmojë bashkëpunimin në shkallën më të lartë të krimit në narkoshtetin shqiptar që sipas tij doli qartë si drita e diellit me 8 janar.

“Për më shumë ju ftoj sapo të ndal nga dera e prokurorisë ku do ju informoj hollësisht. Ata i ka dërguar Rama. Thirrem nga Rama dhe jo Basha”, tha Berisha.