Bekim Jashari tregon se a kanë agjëruar Adem e Hamëz Jashari

Kryetari i Komunës së Skenderajt dhe biri i Hamëz Jasharit, Bekim Jashari, i ka dhënë fund debatit nëse komandanti legjendar, Adem Jashari agjëronte Ramazanin.

Në një intervistë për Reporterin, Bekim Jashari ka thënë se Ademi dhe Hamza mbanin Ramazan, por ka pasur raste kur edhe nuk kanë mbajtur Ramazan.

“Kanë mbajtur Ramazan, ka pasur raste kur nuk kanë mbajtur Ramazan”, ka thënë Jashari.