Bejta: Grubi është teneqe, s’matet me karat (VIDEO)

Anëtari i kryesisë së gjërë të BDI-së, Nevzat Bejta, në një intervistë për Alsat ka akuzuar rëndë zv.kryeministrin e parë, Artan Grubin, duke e quajtur përçarës të BDI-së dhe teneqe

“Artan Grubi nuk matet me karatet që maten metalet, por është në një metal që nuk ka karat, siç është hekuri, teneqja etj” theksoi Nevzat Bejta.