Behgjet Pacolli e fillon 2020-ën në këtë qytet evropian

Ministri i Punëve të Jashtme, Behxhet Pacolli po vazhdon pushimet në Evropë.

Pasi vizitoi Finlandën, Pacolli ka zbarkuar sot në Inssbruck të Austrisë.

“Baci” bashkë me gruan dhe fëmijët ka thënë se po e kërkon borën.

“Ne i përshëndesim të gjithë miqtë tonë, nga Innsbrucku, këtu sa zbritëm (në kërkim të borës)” shkruan Pacolli në njoftim.