Bedri Ajdari: Protestuesit maqedonas dënohen me kusht sepse janë “nashi”, shqiptarët me burg!

Bedri Ajdari
Gjykata për protestuesit e 26 Shkurt 2021 “Drejtesi për rastin Monstra”, solli një vendim politik, jo gjyqësor, duke i dënuar me nga një vit burg protestuesit për pjesmarrje në turmë dhe duke ua caktu masën e paraburgimit 60 ditor deri në plotfuqizimin e Vendimit gjyqsor.

Per protestuesit para Parlamentit kishte denim me kusht sepse ata jane “nashi”!, dhe ka kush u del zot….

Gjykata e “Besa i Dojde Zhivot”, per tjeret nuk kemi as cka flasim,
gjithcka tha Artani.!