“BDI ku e ke kryeministrin shqiptar?”

Gjyla Çeliku

Unë: BDI ku e ke kryeministrin shqiptar?
BDI: E bëmë avokat populli, avokatin tuaj.
Unë: Po pse bre burra gënjyet dhe ju gra profesoresha universitare që edukoni studentë, si do ju dilni përpara popullit dhe studentëve?
BDI:Nuk e kemi për herë të parë gënjeshtrën, po ju pse u gënjyet?
Unë: Unë jo sepse nuk ju votova dhe ai nuk është avokati im sepse i përket partisë politike dhe faktikisht ju bëni shkelje të ligjit.
Avokati i popullit duhet të jetë i paanshën, të mos merret me aktivitete partiake, etc, po nejse është avokati i BDI-së, BESËS, PDSH-së dhe LSDM-së, ama jo avokati im sepse une jam popull.
Marre për ju që gënjyet dhe për Naser Zyberin që nuk iu ngi shpirti me pozita! Iku rinia nga ju pleqëria që nuk i leni hapësirë asnjë të riu dhe të reje.
Rrenca&profiterë jeni dhe pikë!