Bastisje në Saraj, kapen grabitësit e bankomatëve

Policia gjatë ditës së djeshme pas përgatitjeve dhe koordinimeve paraprake ka siguruar vendim gjyqësorë për bastisje në Komunën e Sarajit , respektivisht në fshatin Svillare e Poshtme.

Gjatë bastisjeve policia ka gjetur municione dhe gjësende që përputhen me vepra të kryera penale.

Janë arrestuar personat R.R. (33), G.K.(36), M.F.(27) dhe E.M.(32).

Të arrestuarit akuzohen për kryerjen e veprës penale “grabitje e rëndë” në disa bankomatë në Kërçovë si dhe për posedim të armës pa leje.