Bastisje në Radovish, arrestohet dileri i drogës

Dje në ora 15, policët nga Stаcioni policor Radovish e kanë privuar nga liria A.G(21) nga fshati Oroavicë i Radovishit. Gjatë bastisjes në shtëpinë e tij është gjetur marijuanë, tableta, një pistoletë gazi “Steyr Manliher” dhe një peshore digjitale.

Pasi që çështja të dokumentohet plotësisht, kundër 21 vjeçarit do të ngrihet akuza kundër tij.