Bashkëluftëtari i Mujdin Aliut rrëfen luftën në Koshare dhe momentet e fundit të jetës së Mujdinit (VIDEO)

Ish pjestari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Qahil Veseli nga Poroji i Tetovës, në një rrëfim ekskluziv për gazetën LAJM, ka përshkruar momentin e rënies së dëshmorit Mujdin Aliu në luftën e Koshares.

Ai për herë të parë shpalos detaje për gjithë ngjarjen, ndërsa sqaron se Mujdinin e kishte vetëm 5 metra larg në momentin që ishte plagosur. Ai, tregon momentin e tërheqjes së Mujdinit nga fronti i luftimeve, rënien në pritë derisa po e dërgonin atë për shërim si dhe amanetin që kishte lënë Heroi i Kosovës disa ditë para se të binte dëshmorë.

Poashtu, flet edhe për vështirësitë që hasën gjatë ngrijtes së bustit të Mujdin Aliut, në Poroj të Tetovës. Në videon më poshtë mund ta dëgjoni rrëfimin e plotë./Gazeta LAJM

Bashkëluftëtari i Mujdin Aliut rrëfen luftën në Koshare dhe momentet e fundit të jetës së Mujdinit (VIDEO)

Bashkëluftëtari i Mujdin Aliut rrëfen luftën në Koshare dhe momentet e fundit të jetës së Mujdinit (VIDEO)

Posted by Lajm TV on Thursday, January 16, 2020