Basha takim me aleatët dhe ambasadorët e vendeve të BE-së

Opozita e bashkuar do të zhvillojë në selinë e Partisë Demokratike , një takim me ambasadorët e vendeve të Bashkimit Evropian.

Në takim, ndër të tjerë do të jetë edhe Luigi Soreca. Aktualisht, ndrkohë që të gjithë të pranishmit e sapo mbërritur janë të pajisur me maska dhe doreza.

Takimi vjen fill pasi opozita mbështeti protestën e aleancës kundër shembjes së teatrit dhe bojkotit që i bëri një ditë më parë tryezës së Reformës Zgjedhore.