“Barcelona vuan për shkak të Messit, aq i mirë brenda fushës, aq i keq jashtë saj”

Edhe gjatë negociatave, shumë po thuhet se Messi nuk ka qenë dakord që Barcelona të sjellë Griezmann. Gjërat janë përmirësuar pak muajt e fundit, por nuk ka gjasa që partneriteti i tyre të jetë ndonjëherë në nivelin që pritej.

Ish-agjenti i Griezmann Eric Olhats beson se francezi do të vuajë në klub për sa kohë që Messi do të jetë aty.

“Antoine erdhi në klub dhe menjëherë u fut në telashe sepse klubi punon në mënyrë që Messi të ketë mendimin e tij për gjithçka. Ai është njëkohësisht perandor dhe monark, dhe nuk e shikoi mirë ardhjen e Antoine. Ai ishte i paturpshëm, u pa. Unë gjithmonë kam dëgjuar Antoine të thotë se ai nuk ka asnjë problem me Messin, por unë kurrë nuk e kam dëgjuar atë nga ana tjetër”.

“Në sytë e mi, Messi tha se po largohej vetëm për të parë se sa ka fuqi në këtë klub. Messi klasik! Sa i mirë sa është në fushë, ai është aq i keq edhe jashtë fushe. Barcelona ka vuajtur për disa kohë për shkak të tij”, tha Olthas.