Barcelona me ofertë për talentin e Dinamo Zagreb

Katalanasit po synojnë ta transferojnë atë gjatë verës, por mundësia e 21-vjeçarit të arrijë qysh në janar nuk është hedhur poshtë.

Dinamo e ka konsideruar të pamjaftueshëm ofertën fillestare, por Barcelona është e gatshme të ofrojë më shumë.

Olmo ishte pjesë e akademisë së Barcelonës midis 2007 dhe 2014, duke u bashkuar nga rivalët RCD Espanyol në moshën nëntë vjeç.