Bajrami do të falet me çdo kusht, përtej vendimit të Qeverisë, thotë BFI!

Nga Bashkësia Fetare Islame për TV 21 thonë se pavarësisht se cili do të jetë vendimi i Qeverisë, namazi i Bajramit do të falet ne xhami.Nga atje thonë se nijeti është i pastër dhe prandaj vendimi do të qëndrojë ashtu siç është. BFI thonë se gjatë ditës kanë dorëzuar edhe dëshmitë materiale në polici dhe Qeveri dhe po presin të zbardhet rasti për presionin e policisë ndaj imamëve./TV21