Babai nga Kosova e fut «dhëndërr» të birin për ta vërtetuar besnikërinë e dashnores

Për shkak se dyshonte për një lidhje të partneres së tij, një kosovar (46) e futi “dhëndërr” djalin e tij (14) me “njerkën” 51-vjeçare. Por, “testi i besnikërisë” I shkoi huq.

Histori e pabesueshme në Austrinë e Ulët: Një kosovar (46) besonte se partnerja e tij po e mashtronte. Pastaj ai thuhet se e ka fut «dhëndërr» djalin e tij 14-vjeçar me të dashurën 51-vjeçare, për të provuar besnikërinë e saj.

Por gjërat dolën plotësisht ndryshe, në mes të 51-vjeçares dhe thjeshtrit u zhvillua marrëdhënie seksuale. Njerka nuk e kishte më idenë se si të dilte nga kjo situatë dhe më në fund e denoncoi thjeshtrin për dhunim seksual.

Të martën, në Gjykatën rajonale në St. Pölten u realizua një takim familjar, shkruajnë mediat austriake, informon Shtegu.com. 51-vjeçarja u dënua me një vit burg për shpërdorim të autoritetit, keqkuptim dhe shpifje. Kosovari 46-vjeçar (mbrojtësi Mirsad Musliu, zyra juridike Rast) u dënua me dhjetë muaj për shkak të shpifjeve dhe sundimit. Procedura gjyqësore ndaj thjeshtrit (e përfaqësuar gjithashtu nga avokati Musliu) tashmë ishte zhvlerësuar pas një mendimi të ekspertëve. Te 14-vjeçari u konstatua pjekuria e vonuar.