‘Baba Stars’ paralajmërojnë një vit me më shumë projekte

‘Baba Stars’ sollën dy super hite gjatë viti 2019, këngët ‘Malena’ dhe ‘Vamos’ ishin ndër më të dëgjuarat gjatë vitit që lam pas.

Menaxheri i këtij ‘labeli’ tani ka paralajmëruar një vit edhe më të ‘zjarrtë’ se ky i fundit, në bazë të asaj që ka publikuar në Instagram.

Mbetet të shihet se çfarë ‘specialitete’ do sjellin këtë vit ‘Baba Stars’.