Avni Rustemi emërohet zv.drejtor i ARS-së

Kryetari i Forumit Rinor të Bashkimit Demokratik për Integrim, Avni Rustemi u emërua zv. Drejtor i Agjencisë për Rini dhe Sport. Bashkimi Demokratik për Integrim promovon, mbështet dhe fuqizon rininë në marrjen e përgjegjsive duke i’u besuar detyra sfiduese.

Kryetarit Avni Rustemi shumë suksese dhe mbarësi, në kontributin për përfaqsimin dhe përfshirjen adekuate të rinisë shqiptare në sport, aktivitete dhe projekte.