Australia merr shembull qeverinë Kurti për menaxhim të Koronavirusit

Coronavirusi dhe menaxhimi i situatës përballë kësaj pandemie vdekjeprurëse ka qenë temë qendrore e diskutimit edhe në Parlamentin e Federatës australiane.

Opozita në ne këtë shtet të madh te cepit lindorë të Hemisferës Jugore dje, gjatë diskutimit në parlament, ka përmendur Kosovën si shembull i shkëlqyeshëm në menaxhimin e situatës përballë pandemisë së shkaktuar nga virusi koronë i quajtur COVID-19.