Atdhetari shqiptar ndërroi jetë në Amerikë, ishte i infektuar me COVID 19

Na paska ikur edhe Atëdhetari Ramiz Llapatinca!
I përjetshem dotë jetë kujtimi për ju miku im Ramiz, vertet do të na mungosh shumë!
Mallkuar qoftë ky virus i ndytë që pona varfëron duke nai marrur Atëdhetarët e devotshem të qeshtjes Shqiptare!
Ngushllime familjes, bashkë udhëtarëve, mbarë komunitetit Shqiptarë në USA dhe ma gjerë.