ASH zgjodhi shefin e shtabit për zgjedhjet e 12 prillit

Në mbledhjen e rregullt të Kryesisë Qëndrore të Aleancës për Shqiptarët, ndër pikat kryesore ishte edhe zgjedhja e Kryetarit të Shtabit Qëndror të Aleancës për Shqiptarët për Zgjedhjet e parakohshme Parlamentare të 12 Prillit 2020.
Sipas njoftimit të kësaj partir në mënyrë unanime nga antarët e Kryesisë Qëndrore u zgjodh Sekretari Gjeneral i Aleancës për Shqiptarët Dr.Arben Taravari. Ai siguroi Kryesinë Qëndrore se kësaj rradhe shtabi qëndror i ASH me gjithë shtabet lokale dhe aktivin politik do ta sigurojë dhe garantojë fitoren bindëse të Aleancës për Shqiptarët në zgjedhjet e 12 Prillit të vitit 2020.