ASH-ja ua uron Krishtlindjet të gjithë besimtarëve ortodoks

Gëzuar Krishtlindjet gjithë besimtarëve ortodoks që sot festojnë!

Qofshim të gjthë tolerant çdo ditë të jetës tonë, si në ditët e festave.

Paqja dhe dashuria që përcjellin festat mos mungoftë në asnjë ditë të vitit!

Me shpresë që shtëpitë tuaja të jenë të mbushura me harmoni, shëndet e mbarësi.

Aleanca për Shqiptarët,
07.01.2020