Sela dhe Gashi: Do të bllokojmë çdo ligj që do të vije në Kuvend pas bllokimit të Ligjit për shtetësi

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe Alterantativa do të bllokojnë çdo ligj që do të hyjë në Kuvend.

Këtë nga pres qendra e Kuvendit e kanë deklaruar liderët e të dy partive, Ziadin Sela dhe Afrim Gashi, transmeton TV21.

“Nga ky moment ne paralajmërojmë se do të bllokojmë çdo propozim ligj që do të hyjnë në Kuvend”, tha Sela.

“Ne do të bllokojmë çdo ligj sepse mendojmë se asnjë lgij tjetër që është me rëndësi se ky ligj”, tha Gashi.

Kjo vjen ngaqë në Kuvend është bllokuar ligji për shtetësinë i cili kishte qenë i propozuar nga këto dy parti si koalicion.