Artan Grubi homazhe te përmendorja e “branitellave” maqedonas

Me rastin e 40 vjetorit të formimit të njësisë speciale “Tigrat”, zevendes kryeministri Artan Grubi ka bë homazhe te përmendorja e “branitellave” maqedonas që kanë rene edhe në luftën e vitit 2001 kundër UÇK-së. Grubi ka qenë pjesë e delegacionit qeveritar të udhehequr nga kryeministri Zaev, ministrja e mbrojtjes, Shekerinska dhe ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.