Arta Bajrami: Përfundimi i koronavirusit, lajmi më i mirë për njerëzimin

E gjithë bota po përballet me virusin Covid-19.

Në mënyrë të parandalimit, të gjithë po mundohen që të rrinë sa më shumë në shtëpi.

Gjatë kësaj periudhe qoftë emra të njohur të ekranit dhe jo vetëm po janv akoma më aktiv në llogaritë e tyre në rrjete sociale.

Së fundmi ka qenë Arta Bajrami ajo e cila është shprehur se përfundimi i koronavirusit do të ishte lajmi më i mirë për të gjithë njerëzit.

Duket se të gjithë po i bezdis situata e njëjtë dhe mezi po presin që të dalin lirshëm e mos të ketë fatkeqësi të tjera nga ky virus.