Arrestohet një person në Tetovë, ka sulmuar mjekun

“Më 24.07.2021 rreth orës 01:00 në Spitalin Klinik Tetovë, oficerët e policisë nga SPB Tetovë arrestuan J.A. (43) nga Tetova sepse ai është sjellur në mënyrë agresive në spital dhe është përpjekur të sulmonte fizikisht një mjek”, thonë nga Ministria e Brendshme.

Ai u ndalua në stacionin e policisë dhe pasi rasti të dokumentohet plotësisht, akuzat e duhura do të ngrihen kundër tij.