Arrestohet një përdhunues, për 1 vit ishte fshehur në malet e fshatit Bukoviq (Foto+Video)

Policia nga Shkupit, mbrëmjen e kaluar e kanë arrestuar një përdhunues i cili për gjatë një viti është fshehur maleve në zonën e Dërvenit, informon Zhurnal.

Sipas informatave të para, shkupjani i arrestuar dyshohet për përdhunimin e një anëtareje të familjes shumë të afërt.

Policët e kanë lokuar përdhunuesin e dyshuar se po fshehet në mal mes fshatrave Paniçar dhe Bukoviq. Ai në mal kishte improvizuar një shtëpizë, ku ka qendruar për përplot 1 vit.