Arrestohet Lupço Palevski – Palço, i dyshuari i parë për vrasjen e Vanjës

Lupço Palevski – Palço i cili është i dyshuari i parë për kidnapimin dhe vrasjen e 14 vjeçares Vanja Gjorçevska dhe Pançe Zhezhovskit është arrestuar nga policia.

Për më shumë detaje është caktuar konferencë për shyp nga Ministria e Punëve të Brendshme.