Arjola Demiri e pikëlluar pas shembjes së Teatrit Kombëtar, prek me këtë foto

Mëngjesin e së dielës u shemb Teatri Kombëtar në Tiranë.

Në 100 vjetorin e saj të dytë të shpalljes Kryeqytet, Tirana ka hedhur sot themelet për t’i dhënë komunitetit të artistëve, aktorëve, regjisorëve, por edhe qytetarëve artdashës, një shtëpi të re arti dhe kulture, Teatrin e Ri Kombëtar.

Mirëpo ky vendim nuk është mirëpritur dhe reagimet ishin të shumta.

E prekur nga kjo ishte edhe aktorja shqiptare, Arjola Demiri e cila dhimbjen e ndau nëpërmjet publikimit të një fotografie ku i ka vendosur edhe datën kur u shemb teatri.

Përveç Arjolës edhe emra të tjerë të njohur të ekranit kanë shprehur pakënaqësitë e tyre nëpërmjet rrjeteve sociale.