Arilena pozon tek ylli i Michael Jackson: Frymëzimi im i përhershëm

Këngëtarja e njohur shqiptare, Arilena Ara, ka realizuar fotografi pranë yllit të Michael Jackson.

Ajo nëpërmjet një postimi në Instagram ka treguar se artisti do të mbetet frymëzimi i saj i përhershëm.

“Frymëzimi im i përhershëm, MJ”, ka shkruar këngëtarja në postimin e bërë.

Kujtojmë se përkundër spekulimeve të shumta, Michael Jackson dhe këngët e tij mbeten frymëzim për shumë njerëz.