Argjentina zgjat bllokimin deri më 27 prill

Argjentina ka zgjatur bllokimin e saj deri më 27 prill.

Presidenti Alberto Fernandez tha në një adresim televiziv se masa do të zbatohej vetëm në qytetet e mëdha, raporton CNN, transmeton lajmi.net.

Shumica e popullsisë jeton në zona metropolitane si Buenos Aires, Mendoza dhe Cordoba.

Bllokimi mbarëkombëtar u mandatua për herë të parë në 20 mars.