Apasiev i përgjigjet Selës: Sa e fortë do të ishte që unë dhe Aliu të këndonim një këngë shqip për Enver Hoxhën

Kryetari i së “Majtës”, Dimitar Apasiev, i është kundërpërgjigjur Ziadin Selës, i cili sot e porositi që të fillojë një kurs për mësimin e gjuhës shqipe dhe bashkë me Ali Ahmetin t’ia krishib një kënge për Enver Hoxhën.

“Vërtet… Sa e fortë do të ishte që unë dhe komandant Aliu së bashku të këndonim një këngë shqipe për Enver Hoxhën, dhe Ziadin Sela, Skender Rexhepi dhe Kastrioti të ishin në publik. (Thjesht kam frikë se Menduhi do të na përplaset nga diku, që të na e prishë gjithë emisionin)”, ka shkruar Apasiev në Facebook.(INA)


Debater u nxitën lidhur me miratimin e dekretit që gjuha shqipe të përdoret në uniformat e policisë së Maqedonisë së Veriut.(INA)