Anton Quni tërhiqet nga kandidatura për kryetar të LDK-së

Kandidati për kryetar të LDK-së, Anton Quni pak para fillimit të Kuvendit të kësaj partie ka njoftuar se ka vendosur të tërhiqet nga kandidatura për kryetar. Ai tha se ky vendim ka ardhur pas konsultimeve me kandidatët tjerë për kryetar.
“Duke pas besim të plotë nga të gjithë kandidatët dhe duke parë profilin e tyre moral e profesional, unë do të tërhiqem nga kandidatura dhe do ta jap besimin nga njërin nga kandidatët”, tha ai.