Veterani i arsimit nga Shkupi jeton në kushte të mjerueshme (Video)

Derisa analfabetët e politikës shqiptare janë zhytur në luks, veterani i Arsimit nga Shkup, Sabahudin Derguti që ka shkolluar shumë gjenerata dhe bashkëshortja e tij poashtu mësuese në pension, jetojnë në kushte të mjerueshme. Rasti i tij ka tërhequr vëmendjen e fondacionit “Jetimat e Ballkanit” dhe hoxhës Hlil Kasatrati, të cilët i kanë dhuruar një banesë të re.
“E gezofshi banesen e re
Shtepia ku i gjetem ishte tmerr dhe jeta e tyre ishte rrezik ne ate ambient
Veterani i arsimit Sabahedin Derguti dhe familje e tij nga Shkupi behen me banese te re.
Listat e donatoreve i gjeni tek fotot e publikuara ne kete postim”, kanë shkruar nga ky fondacion.