Ambasadori Zekolli: Kosova t’i monitorojë Ahmetin, Grubin, Osmanin

Shkruan: Arsim Zekolli

Ambasador dhe njohësi i mirë i rrethanave politike në rajon, Arsim Zekolli, nepermjet një statusi ne facebook ka kerkuar nga autoritetet e Republikes se Kosoves, qe Ali Ahmetin, Artan Grubin, Bujar Osmanin dhe Talat Xhaferin, t’i klasifikojë si, sic eshte shprehur ai, “Persona nen vëzhgim”. Ja statusi i plotë i zotit Zekolli:
“Nuk them se duhet të shpallen ‘Persona Non Grata’, por me plot bindje do t’i keshilloja organet e sigurise te Republikes se Kosoves, qe personat Ali Ahmeti, Musa Xhaferi (posaçerisht), Artan Grubi, Bujar Osmani, Talat Xhaferi, t’i klasifikojnë si Persona nen Monitorim dhe Vezhgim.
Poashtu, LDK dhe PDK, do të duhej që moti ta kishin bërë distancimin e heshtur nga partia BDI. Pasiqë edhe ashtu via-Zajazi janë futur ne intriga qe do t’ju kthehen si bumerang”