Alternativa e punëson ushtarin e UÇK-së që e harroi BDI-ja

Ish ushtari i UÇK-së nga Kondova e Sarajit, Fetah Ziberi, sot ka filluar me punë në Hekurudhat e Republikës së Maqedonisë së Veriut Transport SHA Shkup. Fetah Ziberi i cili ka qenë luftarë i theksuar i UÇK-së në Radushë është lënë në harresë nga BDI që nga viti 2006 kur publikisht gjatë një tubimi në Kondovë e pat kundërshtuar Ali Ahmetin për pokitikat e dëmshme të BDI-së. Prej atëherë iu mbyllën të gjitha rrugët dhe mundësitë për t’u punësuar.

Fetah Ziberi përmes një statusi në facebook ka falënderuar drejtorin Orhan Murtezani për punësimin në Hekurudhat e Republikës së Maqedonisë së Veriut Transport SHA Shkup.