Algjeriani udhëton 400 kilometra për ta përkrahur Kosovën dhe Shqipërinë në Lojërat Mesdhetare

Algjeriani, Houssem Tujamo ka udhëtuar rreth 400 kilometra nga kryeqyteti Algiers për në Oran, për të përkrahur ekipin e Kosovës dhe atë të Shqipërisë gjatë Lojërave Mesdhetare Oran 2022.

Ai prej vitesh posedon një fanellë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, të cilën e ka bërë vetë për shkak të historisë së Kosovës dhe veçanërisht Adem Jasharit.

Ka edhe fanella tjera kuqezi, kurse llogaria e tij në Instagram është e mbushur me foto që simbolizojnë dashurinë e tij për shqiptarët.

Në shenjë falënderimi, presidenti i KOK-ut, Ismet Krasniqi, i dhuroi fanellën e ekipit të Kosovës.

Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz në këmbë, ambiente të brendshme dhe teksti
Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe teksti
Mund të jetë një imazh i 4 persona dhe teksti
Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe njerëz në këmbë