Aleanca për Shqiptarët e dënon ashpër provokimin e mbrëmshëm (Video)

Alenaca për Shqiptarët në pres konferencën e fundit dënojnë provokimet e mbrëmshme nga ana e protestuesve, duke kritiuar qeverinë LSDM dhe BDI për mos mbajtje të rendit dhe sigurisë.

”Aleanca për Shqiptarët e dënon ashpër provokimin e mbrëmshëm, skenaret e mbrëmshme që kishin për qëllim sulmin ndaj shqiptarëve të Shkupit pronës së tyre dhe mungesën e sigurisë nga ana e organeve të rendit, që si pasojë pati edhe refleksin e qytetarit pronar i Hotelit i cili u vetmbrojt sepse rrezikohej jeta e shumë turistëve në hotel”, tha Arben Zeqiri nga ASH-ja.