Kryeministri Albin Kurti shkon në këmbë në punë dhe pa roje(FOTO)

Kryeministri i vendit Albin Kurti gjatë ditës së sotme (e diel), ka vendosur që të shetisë në qytet pa veturë dhe duke shijuar ambientin e vendit tonë.

Kurti shprehët që ambienti është jeta. Prandaj, le ta ruajmë. Sa herë është e mundur duhet ta shmangim lëvizjen me automjet. Lëvizja e tillë sot në këmbë po ndodhë një ditë pasi që zv/kryeministri i Qeverisë së tij, Abdulla Hoti u gjuajt me vezë nga një qytetar, që ishte shprehur se nuk duhet të hiqet taksa për Serbinë.

Postimi i plotë: Sot lëviza në këmbë nëpër qytet dhe shkova në zyrë pa makinë. Ambienti është jeta. Prandaj, le ta ruajmë. Sa herë është e mundur duhet ta shmangim lëvizjen me automjet.