Albin Kurti: Jetoj në një banesë 61 metër katror, më mjafton, nuk më duhet më shumë! (Video)

Në intervistën për Ora News, kryetari i Lëvizjes Vetëvendosja dhe mandatari për kryeministër Albin Kurti, është pyetur edhe për pasurinë që posedon. Jetoj në një banesë 61 metër katror, nuk dua të pasurohem, kam mjaftueshmëri, ka thënë Kurti, transmeton Gazeta Lajm. Janë fjali që ndoshta nuk mund të besoni se i thotë përfaqësuesi i një populli, ku politikanët kanë pasuri milionëshe, e shtëpi përrallore, por janë të vërteta. Intervistën e tij të plotë mund ta përcillni në videon më poshtë: