Aksion i madh policor në Haraçinë dhe Gërçec, sekuestrohet drogë

Aksion i gjerë policor në Haraçinë dhe Gërçec të komunës së Sarajit gjatë ditës së sotme, policia ka sekuestruar drogë dhe ka arrestuar disa persona të dyshuar për vepra të ndryshme kriminale. Policia ka ka realizuar aksion në 34 lokacione në Gjorçe Petrov, Haraçinë, Çair. Policia ka sekuestruar po ashtu motoçikleta, makina, fishekë të kalibrave të ndryshëm, kompjutërë, usb dhe telefona celular. Për dyshime si të përfshirë në disa krime, janë privuar nga liria deri më tani 10 persona.