Aksion antiterrorist në Danimarkë, disa të arrestuar

Policia në Danimarkë sot publikoi se ka zbatuar “operacion gjithpërfshirës dhe të koordinuar policor” në mbarë vendin, të bazuar në dyshimet për përgatitje të sulmeve terroriste me motiv, militant islamik.

Policia ka komunikuar se kanë kryer disa arrestime.

Autoritetet daneze publikuan se kanë penguar disa sulme ekstremiste në vitet e shkuara.