Lajm i Fundit: Aksion i madh policor në Gërçec dhe Gazi Babë

Në këto momente është në vijim një aksion i madh policor në fshatin Gërçec të Sarajit dhe në Gazi Babë, kanë thënë burime policore për mediumet maqedonase.
Sipas tyre, po arrestohen dilerë që shesin dro gë personave të varur, transmeton gazeta Lajm.
Lajmi është konfirmuar edhe nga MPB, kurse informata zyrtare paralajmërohen gjatë ditës.