Akademiku Izet Zeqiri pranoi detyrën e rektorit në Universitetin “Nënë Tereza” (Video)

Në Rektoratin e Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup u realizua pranim-dorëzimi i detyrës së rektorit, mes rektorit aktual Prof.Dr. Azis Pollozhani dhe rektorit të zgjedhur Akad.Prof.Dr. Izet Zeqiri.