Ahmeti porosi Mickoskit: Mos kërko belanë (Video)

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti ka shfrytëzuar tubimin qendror të “Frontit Evropian”, në sheshin e Shkupit për të dërguar disa porosi në adresë të kryetarit të VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski.

Ahmeti porositi Mickoskin të bëjë kujdesë me fjalët dhe mos të kërkojë belanë.

“Hristijan, populli im thotë gurë mbi hurë bëhet kalaj e fjalë mas fjale nis belaja, mos nis bela dhe mati fjalët se je i ri dhe të çet akoma buza tamël.

Ky front dikujt mund t’i vijë pak mërzi se këta të rinj thërrasin UÇK por UÇK-ja është ajo që e bëri Maqedoninë, dhe i bëri me indentitet edhe komunitetet më të vogla.

Falenderues ishte edhe i ndjeri Trajkovski se thaUÇK-ja mëa njohu identitetin fetar. UÇK-ja, ka qenë çlirimatre, që shiptarët sot të jenë zot në shtëpitë e veta. Ne kurrë të huajën se kemi dasht por për të jonin kemi luftuar e kemi derdh gjak.

Prandaj le t’i masin fjalët mirë se ky shtet e ka vendin në Europë dhe atje mundemi të shkojmë vetëm bashkë. E kaluara është e dhimbshme, dhe nuk duhet harruar por duhet të luftojmë të gjithë që kjo e kaluar të mos përsëritet por të shohim se si ta ndërtojmë të ardhmen.

Dhe e ardhmja është bashkimi vullnetar, dhe me mision fisnik për të gjithë qytetarët për integrimin e vendit në BE”, tha Ahmeti.