Afërdita tregon se a është tip i gruas xheloze

Afërdita Dreshaj dhe Jakub Kindl janë çift shumë i komentuar në shtypin rozë.

Së fundi, këngëtarja është përgjigjur me sinqeritet në pyetjet e ndjekësve, të cilët donin të dinin më shumë rreth saj si për jetën private, ashtu edhe rreth gjërave të tjera.

Një prej ndjekësve i shkruan “A je tip i gruas xheloze?”, ndërsa përgjigja e menjëhershme e Afërditës ishte “Burri im më thotë që nuk jam…”.

Për ndryshe, Afërdita Dreshaj kurorëzoi në vitin 2018 dashurinë me hokeistin çek, Jakub Kindl.