Afërdita Dreshaj sjell pamje brenda shtëpisë së saj në Pragë

Afërdita Dreshaj ka ndarë me ndjekësit një imazh në Instagram, në të cilin solli imazhe nga shtëpia e saj.

Ajo tregoi se si duket një kënd i shtëpisë së saj dhe bashkëshortit, Jakub Kindl në Pragë. Shtëpia kishte enterier modern dhe Afërdita po relaksohej duke shikuar film në televizor.

Kujtojmë se Afërdita Dreshaj ka kohë që nuk ka qenë aktive me projekte të reja muzikore.