Adriana Matoshi: Unë nuk di të bëj politikë, di të ndihmoj njerëz

Aktorja dhe njëherësh deputetja e Kuvendit të Kosovës, Adriana Matoshi ka realizuar së fundmi një foto-sesion.
Këtë foto-sesion ajo e realizoi për kopertinën e revistës “Class”, ku ndër tjerash dha dhe një intervistë ekskluzive, shkruan lajmi.net.

Përveç aspektit personal ajo ka folur edhe për atë personal, ku tregoi se a e ka menduar ta lë politikën ndonjë ditë.

“Unë nuk di të bëj politikë. Unë di të ndihmoj njerëz, të dëgjoj ankesat dhe kërkesat e tyre. Pastaj, insistoj për ato gjëra, por nuk është që nuk kam bërë asgjë. Jam shumë e fokusuar tek dhuna në familje, tek femijët e sëmurë, tek komuniteti artistik, por mos u habitni që jam e re në këtë rreth. Fillimisht, më është dashur t’i mësoj disa terma që nuk i kam ditur e dalëngadalë kam bërë edhe punë të mira. Për momentin nuk kam menduar ta lë, të ardhmen nuk e di, aty vendos populli.” tregoi Matoshi ndër tjerash.